Haku koulutukseen

Tammikuun valmistava koulutus alkaa 24.1.2019 ja viimeinen koulutuspäivä on 16.11.2019

Tammikuussa aloittavan ryhmän opetusajat näet alta:
Lähiopetus viikottain torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00. Kaikki koulutus tapahtuu edellämainittuina ajankohtina, erillistä työharjoittelua ei ole.

Valmistavan koulutuksen hinta on 2500,00 € (sis. alv. 24%). Koulutusmaksu sisältää kirjallisen oppimateriaalin, teorian ja käytännön opetuksen, työpaidan ja 2 ammatillista lisäkoulutusta (urheiluhieronta & urheilijan lihashuolto sekä kinesioteippaus).

Haku tammikuun koulutukseen on käynnissä!
Haku hierojan ammattitutkinnon valmistavaan koulutukseen on käynnissä ja voit hakea siihen alla olevalla lomakkeella. Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen koulu ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa. Koulutukseen hakeneet henkilöt kutsutaan haastatteluun ennen opintopaikan vastaanottamista. Haastattelussa käydään läpi koulutuksen rakennetta, kartoitetaan opiskelijan motivaatiota ja tutustutaan molemminpuolisesti.

tammikuussa alkava valmistava koulutus alkaa 24.1.2019 ja viimeinen koulutuspäivä on 16.11.2019. Valmistavan koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan ilmoittautua hierojan näyttötutkintoon, jossa opiskelija osoittaa osaamisensa hierojan ammattitutkinnon perusteiden vaatimusten mukaisesti.

Mikäli hakulomakkeeseen jää kohtia täyttämättä, ei hakusi saavu. Olethan huolellinen!

Lähetettyäsi haun näytölle pitäisi tulla teksti ”kiitos yhteydenotostanne”

Hae koulutukseen


Haettava koulutus

Nimi

Syntymäaika

Sotu

Osoite

Postinro ja postitoimipaikka

Ammatti

Aiempi koulutus

Sähköposti

Puhelin

Lääketieteelliset diagnoosit

Lisätiedot

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.