Henkilökunta

Koulumme henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi liikunta- ja talouselämän asiantuntijoista. Tällä hetkellä kouluttajiin ja luennoitsijoihimme kuuluvat henkilöt löytyvät tältä sivulta!

Joonas Keituri

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Joonas on toinen oppilaitoksen pääkouluttajista. Joonaksen vastuualueet koulutuksessa ovat mm. seuraavat: hieronnan pääopettaja, nivelten käsittely, urheiluhieronta sekä yritystoiminta.

Aleksi Nikkinen

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Aleksi on toinen oppilaitoksen pääkouluttajista. Aleksin vastuualueita koulutuksessa ovat mm. seuraavat: anatomian ja fysiologian opetus, nivelten käsittely, tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Nicolette Taussi

Koulutettu hieroja
Nicoleten tehtävänä on toimia hierojakoulutuksen oppilasklinikan valvojana ja ohjaajana. ”Hipu” on myös usein koulun vastaanotossa ottamassa vastaan ja palvelemassa asiakkaita.

Juuso Ylärakkola

Lääkäri, Yleislääketieteen erik.
Juuson vastuualueena koulutuksessa ovat terveyden edistäminen, kansansairauksien tunnistaminen ja ehkäisy, kiputilojen tunnistaminen, lääkehoidon perusperiaatteet sekä nivelsairaudet.

MARIANNE PAAVOLA

Koulutettu hieroja, vauvahieronta, raskausajan hieronta
Marianne on yksi oppilaitoksen pääkouluttajista. Mariannen vastuualueita koulutuksessa ovat mm. seuraavat: anatomian ja fysiologian opetus, nivelten käsittely, tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

SAMU HÄMÄLÄINEN

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittely
Samu on koulutettu hieroja, joka on tottunut toimimaan ryhmien kanssa eri aloilla. Hän osallistuu opetukseen ja vastuualueinaan mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä nivelten käsittely.

MARIA VUORELA

Koulutettu hieroja (erik. nivelkäsittely)
Marian eli Sagan tehtävänä on toimia hierojakoulutuksen oppilasklinikan valvojana ja ohjaajana. Saga on myös usein koulun vastaanotossa ottamassa vastaan ja palvelemassa asiakkaita.

Haluatko opiskella uuden ammatin?

Meillä voit suorittaa hierojan ammattitutkinnon vaikka oman työsi ohella! Kotkan Hierojakoulu on Kotkan keskustassa toimiva hierojakoulu, joka kouluttaa vuosittain suuren määrän huippuammattilaisia terveydenhuoltoalalle sekä Porvoossa, että Kotkassa. Valmistuneet opiskelijat merkitään Valviran rekisteriin nimikkeellä koulutettu hieroja

Etsitkö reittiä terveysalan opintoihin?

Etsitkö reittiä terveysalan opintoihin, esim. fysioterapeutiksi? Tiesitkö että koulutetut hierojat saavat hakukelpoisuuden AMK:n  terveysalan koulutusohjelmiin? Lue lisää sivuiltamme.

Mitä me annamme sinulle?

Kotkan Hierojakoululla on aito halu ja tavoite valmistaa opiskelijoistaan työelämässä menestyviä hoitajia ja jatko-opiskelijoita.

Mikä on meille tärkeintä?

Meiltä saat hierojakoulutuksen lisäksi edullista oppilashierontaa, koulutetun hierojan palveluita sekä osteopatiaa. Meille terveytesi on tärkeintä.

Älä ujostele ja ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on kysymyksiä palveluistamme, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin asiantuntevasti ja nopeasti.