Koulutus

Kotkan Hierojakoulun hierojakoulutukset ovat monimuoto-opiskelua ja ne koostuvat kolmena päivänä viikossa tapahtuvasta lähiopetuksesta ja itsenäisestä etäopiskelusta.

Koulutus on suunniteltu Opetushallituksen määrittämiä hierojan ammattitutkinnon perusteita vastaavaksi. Hierojan ammattitutkinto koostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Kotkan Hierojakoulussa hierojan ammattitutkinnon suorittaminen muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • hierojana toimiminen
  • hieronta hoitotapahtumana
  • hieroja yrittäjänä
  • nivelten liikkuvuuden edistäminen (valinnainen tutkinnon osa)

Valmistavan koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan osallistua  näyttötutkintoon, jonka kaikki osat läpäistyään opiskelija on suorittanut hierojan ammattitutkinnon. Tutkinto on valmis, kun kaikki tutkinnon osat on hyväksytysti suoritettu.  Näyttötutkintosuoritukset suoritetaan yhteistyöoppilaitoksemme Porvoon Hierojakoulun tiloissa. Hierojan ammattitutkinnon suoritettanut henkilö liitetään terveydenhuollon ammattirekisteriin ja hän on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja.

Seuraava valmistava koulutus alkaa 24.1.2019 ja päättyy 16.11.2019.
Koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia hierojana työelämässä sekä sosiaali- ja terveys- ja liikunta-alan jatko-opintoihin.

Valmistavan koulutuksen hinta on 2500,00 € (sis. alv. 24%). Koulutusmaksu sisältää kirjallisen oppimateriaalin, teorian ja käytännön opetuksen, työpaidan ja 2 ammatillista lisäkoulutusta (urheiluhieronta & urheilijan lihashuolto sekä kinesioteippaus).

Koulutusmaksu sisältää kirjallisen oppimateriaalin, teorian ja käytännön opetuksen, työpaidan ja 2 ammatillista lisäkoulutusta (urheiluhieronta & urheilijan lihashuolto sekä kinesioteippaus).

Alkavat koulutukset

Seuraava koulutus alkaa 24.1.2019 ja päättyy 16.11.2019.

Lähiopetus viikottain torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00.

Työharjoittelu

Työharjoittelu suoritetaan lähiopetustuntien aikana, joten erillistä aikaa siihen ei tarvitse varata. Koululla ollaan viikottain torstaina, perjantaina ja lauantaina klo 9.00 – 16.00

Haku koulutukseen


Haettava koulutus

Nimi

Syntymäaika

Sotu

Osoite

Postinro ja postitoimipaikka

Ammatti

Aiempi koulutus

Sähköposti

Puhelin

Lääketieteelliset diagnoosit

Lisätiedot

2 kuukautta sitten

Kotkan Hierojakoulu

Onnea valmistuneille! 😊Näyttötutkintosuoritukset opiskelijoilla taas menestyksekkäästi takana ja tässä joukko uusia ammattilaisia. Onnea valmistuneille ja kiitos asiakkaille 😊👍 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 kuukautta sitten

Kotkan Hierojakoulu

Vauva ja vanhempi.
Lämpimästi tervetuloa.
Helliä hetkiä yhdessä 🖤
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa